Leest de boeken voor u.

Zonder extra gedoe.

Dutch NL Voice Samples

What is vBookz?


vBookz is GEEN 'opgenomen boeken': het is een live text-to-speech generator zonder de nood aan conversie, noch het opslaan van het boek. Het is een nieuwe manier om van lezen te genieten: eyes-free lezen terwijl u onderweg bent, rijdt of gewoon ontspant, leeshulp voor slechtzienden of audio-feedback voor kinderen of zij die in een vreemde taal leren lezen.


vBookz voegt aan de spraakfaciliteit oriëntatie en navigatietools toe die de leeservaring versterken, een combinatie van twee zintuigen samen - zicht en gehoor. Een interactieve cursor die als vergrootglas werkt stelt de gebruikers in staat om de tekst te volgen , even met lezen te stoppen of zelfs regels of alinea's te herhalen om het begrijpen van de tekst te versterken.


De vBookz toepassing wordt standaard geleverd met een ingebouwde Amerikaans Engelse stem. Boeken in het Engels kunt u horen vanaf het moment dat u het koopt. De taal portfolio kan daarna worden uitgebreid via de ingebouwde aankoopopties.


Meertalig: Acapela stemmen zijn al beschikbaar in French, German, Finnish, Dutch (NL), Portuguese, Spanish, Italian, Swedish, Greek, Polish, Danish, Norwegian, Czech, Russian.


Dit kan een goede steun vormen voor het leren van een andere taal.


vBookz ondersteunt ook alle tekst in ePub formaat, die door de gebruiker kan worden geupload.


vBookz PDF Voice Reader


Injona – Maakt digitaal lezen en luisteren mogelijk


Injona heeft als doel het ondersteunen van, helpen bij en informeren over de mogelijkheden van het compenseren van een leeshandicap, als leesproblemen of dyslexie. Ook mensen met een lichamelijke, verstandelijke en/of een andere vorm van handicap of beperking helpen wij graag verder.


Injona heeft een uitgebreide service voor het verzorgen van de content voor al uw ICT hulpmiddelen en iPad.


Kortom Injona is een scanservice voor scholen, bedrijven en instellingen, maar zeker ook voor particulieren. Injona heeft geen beperkingen dus alle boeken in alle lagen van het onderwijs kunnen gedigitaliseerd worden.


Lees hier verder voor de 10 stappen plan van Injona. Of kijk op de website www.injona.nl

Dutch NL

Male voice

Dutch NL

Female voice

Our promo video

Best digital

StoryTeller

App

vBookz

Free Audiobooks

Watch

®

<   M I N D E X  I N T E R N A T I O N A L  L T D   >


Have a question? email us
mailto:Muse@vBookz.com?subject=From%20vBookz%20sitemailto:Muse@vBookz.com?subject=From%20vBookz%20siteshapeimage_2_link_0